foto Jeroen Paul Gery ING Lummen

Trio neemt intrek in Lummense nieuwbouw

Paul Pulinx, Gery Quintens en Jeroen Hermans, zelfstandige agenten van ING Bank, hebben de krachten gebundeld en zijn in Lummen samen een nieuw kantoor gestart. Het team van intussen 17 mensen heeft zijn intrek genomen in een nieuwbouw, vlakbij het Klaverblad.

Paul Pulinx en Gery Quintens zijn al in 2005 gestart als zelfstandig bankier voor ING. Jeroen Hermans deed zijn intrede in 2016. In de drang naar schaalvergroting heeft het trio nu beslist om de activiteiten van de kantoren in Herk-de-Stad en Lummen te bundelen tot een nieuw, groot agentschap. Dat zal opereren onder de koepel Gejepa Beheer, zoals u kunt vermoeden, een afkorting van de voornamen van de 3 vennoten.

Het fusiebedrijf heeft -naast een bestaande vestiging in het centrum van Halen- intussen nu ook zijn intrek genomen in de Dr. Vanderhoeydonckstraat in Lummen. Op een oppervlakte van 550 m² worden klanten in aangename setting ontvangen. Het gebouw, gerealiseerd door Bouwbedrijf Vandebos en Q-Living, bevindt zich op een zichtlocatie vlakbij het Klaverblad. De overbuur is hr-consultant Flexorius.

“Met deze nieuwbouw zijn we klaar voor de toekomst”, stelt het trio enthousiast. “Het nieuwe kantoor staat symbool voor de verdere groei die we nastreven.”