GAB Architecten Geel

Geels Architectenbureau evolueert naar GAB Architecten

Het Geels Architectenbureau slaat een nieuwe weg in en gaat voortaan door het leven als GAB Architecten. De focus van het 13-koppige architectenteam ligt al enkele jaren op energiebewuste totaalprojecten, voornamelijk industriebouw en  overheidsopdrachten zoals school- en kantoorgebouwen, sociale huisvesting, openbare gebouwen en gebouwen in de zorgsector.

GAB Architecten wordt bestuurd door Karen Boons en Joachim Verhaegen. De nieuwe weg die het bureau inslaat, gaat gepaard met een naamswijziging, en dat vraagt om een totale rebranding. Hiervoor deed het team van GAB Architecten een beroep op aroma communicatie uit Geel.

“11 jaar geleden stond aroma ook al in voor de creatie van het logo. Dankzij de rebranding heeft GAB Architecten nu een moderne look en feel, met respect voor haar geschiedenis. We gebruikten de elementen uit het vorige logo als bouwstenen voor het nieuwe”, verklaart Annick Grieten van aroma.

GAB Architecten hecht veel belang aan duurzaamheid. Dit vertaalt zich in correcte materiaalkeuzes en kwalitatieve ruimtelijke concepten. Enkele gekende realisaties uit de regio zijn onder andere het politiekantoor van Turnhout, Muylenberg in Turnhout, de sporthal van Kogeka in Geel en het gemeentehuis van Balen.