BeBalanced

Sport- en gezondheidscentrum BeBalanced opent de deuren

HEIST-OP-DEN-BERG – Vorig weekend opende sport- en gezondheidscentrum BeBalanced, op de hoek van de Lostraat en Oudestraat in Heist-op-den-Berg, de deuren.

Vier sportkinesisten zorgen voor een divers aanbod waaronder kinesitherapie, groepslessen, personal training en zelfs ruitertraining.

Het nieuwe sport- en gezondheidscentrum BeBalanced ligt vlak bij De Sporthal en Sportoase in de Lostraat in het pand waar vroeger kledingzaak Verlinden-Tubbax gevestigd was.
De nieuwe zaak is gespreid over twee verdiepingen. “Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich vijf kabinetten en een grote oefenzaal. Op de bovenverdieping zijn twee ruimtes ingericht voor groepslessen”, vertellen uitbaters Joris, Jari, Vince en Lore aan de Gazet van Antwerpen.

“We staan klaar om onze eerste klanten te ontvangen. Op een medisch onderbouwde manier willen we zo veel mogelijk mensen begeleiden van allerlei niveaus. In elk facet van ons aanbod hechten we belang aan een persoonlijke aanpak. Daarom houden we onze groepen bewust klein.”


www.bebalanced-heistopdenberg.be/