VSCDental

VSC Clinic werkt aan tandheelkundekliniek van de toekomst in Wijnegem

In het najaar van 2022 opent VSC Clinic een unieke kliniek in Wijnegem. Daar zullen patiënten op één plaats terecht kunnen voor een totale faciale ondersteuning , gaande van tandheelkunde, restauratie, reconstructie tot en met esthetische ingrepen. Aannemingsbedrijf Bolckmans uit Hoogstraten is alvast gestart met de opbouw van de ‘tandheelkundekliniek van de toekomst’.

Vlakbij de Houtlaan, op de grens van Wijnegem en Schoten, gaat begin november 2022 de nieuwe tandheelkundekliniek VSC Dental open. Die omvat 14 kabinetten, 2 operatiekwartieren, 2 consultatieruimtes en 2 polykabinetten. Initiatiefnemers Dominique Van Strydonck en Michael Van Rie hebben de ambitie om op tandheelkundig vlak de referentie in de hele Benelux te worden.

“Met deze high-end tandheelkundige kliniek, waar een totale faciale behandeling kan uitgevoerd worden met de hoogste expertise, willen we een pioniersrol vervullen, zodat we een nieuwe lichting gespecialiseerde artsen kunnen aantrekken”, zegt tandarts Dominique Van Strijdonck. Meer dan 30 jaar startte ze zelf een groepspraktijk op, Logodental aan de Churchilllaan in Schoten. Nu wil ze haar expertise doorgeven via deze innovatieve kliniek.

Het grote voordeel van dit concept is volgens de initiatiefnemers het ‘all in one place’-principe: “Het gaat over veel meer dan het louter bouwen van een grotere praktijk. We zien een noodzaak en hebben de ambitie om als pionier de Next Evolution op tandheelkundig vlak te neer te zetten. Voor onze patiënten bieden we het comfort dat ze naargelang hun behandeling van A tot Z bij verschillende specialisten op één en dezelfde plek terecht kunnen en zich niet moeten begeven naar deskundige artsen buitenhuis.”