Fineko_Afbeelding

Partner in de kijker: Fineko

Doet de naam Fineko jou een belletje rinkelen? Als trouwe lezer ongetwijfeld wel, want het Limburgse kantoor is partner van Made in Limburg en staat intussen bekend als een expert op vlak van accountancy en fiscaliteit. Bart Vandeloo, gedelegeerd bestuurder van Fineko, zag onlangs de Facebookpagina van Made in zelfs ontploffen via één van de publidossiers.

Jullie staan bekend als expert op vlak van accountancy en fiscaliteit, al reikt jullie expertise wel veel verder?

“We gaan inderdaad verder dan de traditionele boekhouding en jaarrekeningen voor onze klanten. Vooral via maatwerk met onder andere fiscaal en juridisch advies weten we ons te onderscheiden. Onze corporate finance afdeling buigt zich over bedrijfseconomische rapporten, financiële plannen en waardebepalingen. We bieden ondersteuning en advies bij het management van ondernemingen aan.  Voor de ondernemer achter de onderneming focust ons Fineko Family Office zich onder meer op vermogensopbouw en bescherming, successieplanning en familiale opvolging.

Wat maakt Made in voor jullie zo’n sterk mediaplatform?

“Binnen het partnerpakket gaan de mogelijkheden verder dan enkel en alleen artikels. Zo zijn er ook een heleboel visibiliteitstroeven. Ik denk bijvoorbeeld aan bannering in diverse vormen of partnermails waarbij we rechtstreeks in de mailbox van de Made in Limburg-lezers belanden. Ook de take-over voor de website is een enorme troef. Als partner kom je zo zeer prominent in beeld.”

Wat halen jullie concreet uit dit partnership?

“Bij die take-over merken we bijvoorbeeld een hogere bezoekratio op onze website. Maar we slagen er ook in om onze naamsbekendheid te verhogen. Op die manier kunnen we niet alleen (potentiële) klanten inlichten op het vlak van accountancy en fiscaliteit en ons positioneren als expert in deze thematiek, ook voor employer branding is dit een interessant gegeven.”

 

Onlangs zag ik de Facebookpagina van Made in ontploffen via één van onze publidossiers.

Bart Vandeloo, gedelegeerd bestuurder van Fineko.

Ook buiten de Limburgse regio komen jullie meer en meer naar voren.

“Inderdaad. Fineko is lid van Partners in Accountancy (PIA) in Vlaanderen, dat meer dan 600 accountants en fiscalisten telt. Het structureel partnership bij Made in biedt ook de mogelijkheid om niet alleen in Limburg, maar bijkomend over heel Vlaanderen onze content te verspreiden. Die lokale link is een sterke troef.”

Tot slot mogen we toch wel stellen dat jullie de Facebookpagina van Made in op haar grondvesten hebben doen daveren?

“Blijkbaar. Dat wist Ode Saenen, accountmanager voor Made in Limburg, ons te vertellen. Het artikel over de nieuwe btw-regel voor webshops – deze ging op 1 juli 2021 in – heeft Facebook doen ontploffen. We hebben er een ongezien aantal lezers mee bereikt wat toch een bevestiging is dat we informerende, actuele content brengen waar het lezerspubliek nood aan heeft.”

(nvdr. en dat artikel willen we jullie zeker niet onthouden. Je kan het via deze website nog eens lezen)