Coral warehousing kopie

Essers koopt eigen stek in Barcelona, Madrid en Gran Canaria

Aan interne kandidaten allicht geen gebrek om te verhuizen naar de nieuwste aanwinst van de logistieke groep H.Essers... Het Spaanse bedrijf Coral Transports & Stocks, met vestigingen in Barcelona, Madrid en Gran Canaria werd zopas overgenomen.

Coral Transports & Logistics is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de logistiek van chemie en gevarengoed. De Seveso-gecertificeerde onderneming beschikt over meer dan 55.000 m² hoogwaardige warehouses op de sites in Barcelona, Madrid en Gran Canaria. Coral is ook aangesloten bij Iberteam, een breed netwerk dat overzeese oplossingen aanbiedt via zee- en luchtvaart.

“De Spaanse medewerkers én het management blijven aan en worden deel van onze familie”, vertelt Gert Bervoets, CEO van H.Essers. “Het is een mooie match, zowel op vlak van activiteiten als familiale waarden. Spanje is bovendien één van de speerpunten in onze internationale expansie. De chemie is er sterk vertegenwoordigd, en er is veel potentieel om onze oplossingen in die sector verder uit te bouwen. De kennis van de lokale en internationale markten die bij Coral Transports & Stocks aanwezig is, is daarvoor onontbeerlijk. Ze hebben bovendien een Seveso-licentie en een klantenportefeuille die goed aansluit bij de onze. Coral Transports & Stocks zal op zijn beurt beroep kunnen doen op onze expertise om te blijven groeien en zijn referentiepositie te versterken.”