1 Credit: Carrosserie De Vroede.

Carrosserie overgenomen

TIENEN/LEUVEN - De Tiense carrosserie De Vroede, gevestigd op het Industriepark, is overgenomen door het Leuvense Mazda De Roover. 

Omwille van medische redenen heeft zaakvoerder Johan De Vroede van de gelijknamige carrosserie beslist de zaak over te laten.  Niemand minder dan Karel Baert van Mazda De Roover, gevestigd aan de Tiensesteenweg in Leuven, is de nieuwe eigenaar. Ivo Smets wordt algemeen directeur van carrosserie De Vroede, en zal de dagelijkse leiding op zich nemen.

“We hebben de uitgesproken ambitie om van Carrosserie De Vroede opnieuw de referentie te maken in Tienen en omstreken op vlak van koetswerkherstellingen. Kwalitatief werk en kostenbesparend werken voor de klant worden onze belangrijkste pijlers”, luidt het in een persbericht. “We kunnen rekenen op ons gekwalificeerd team zodat alle kennis en knowhow ten volle aanwezig blijft in ons bedrijf. We kijken ernaar uit om onze klanten opnieuw te verwelkomen en beloven dat er in de komende maanden veel tijd en energie zal geïnvesteerd worden in het verder uitbouwen van ons koetswerkbedrijf.”