Cinvio Cinvio is één van de finalisten als Rising Star.

4 Antwerpse bedrijven bij finalisten Rising Star

Met de Technology Fast 50 genomineerden en Rising Star finalisten onthult Deloitte de belangrijkste spelers in de wereld van de start-ups en scale-ups in België. Maar liefst 4 bedrijven uit de Antwerpse regio prijken in de lijst van 10 finalisten voor de Rising Star, bedrijven die minder dan vier jaar actief zijn in de technologiesector. Bij de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van het land bevinden zich ook 6 bedrijven uit de Antwerpse regio.

Van de 69 Rising Star kandidaten die een eerste pitch voor een jury van sectordeskundigen van Deloitte hielden, schopten 10 bedrijven het tot de finale. Zij worden uitgenodigd voor een tweede pitch op 25 november.

Onder hen 3 Antwerpse bedrijven:

  • Bingli – Tom van de Putte: chatbot aangedreven door AI (digitale anamnese) die empathie opnieuw een plaats geeft bij doktersbezoeken;
  • cinvio – Luc De Clerck: cinvio biedt probleemloze betalingen in B2B-logistiek.
  • DESelect – Anthony Lamot: Marketeers kunnen dankzij DESelect hun gegevens gemakkelijk beheren met gebruiksvriendelijke oplossingen die voor de Salesforce Marketing Cloud ontwikkeld zijn.

Ook TEO van Bien Vanderstappen uit Kapellen is finalist. TEO biedt een pragmatische en autonome oplossing voor bedrijven om intern en extern talent in kaart te brengen en te ontwikkelen.

6 Antwerpse bedrijven bij snelste groeiers

De prijs van de Deloitte Technology Fast 50 gaat naar het snelst groeiende technologiebedrijf in België op basis van de procentuele omzetgroei in de afgelopen vier jaar. De 50 finalisten worden geholpen met hun uitbreidingsplannen door hen in contact te brengen met de ceo’s van grote bedrijven en familiebedrijven, investeerders en ondernemers. “In onze lijst van de Technology Fast 50 bevinden zich een aantal van de meest innovatieve en disruptieve bedrijven”, zegt Sam Sluismans namens Deloitte. “Ze nemen nu het voortouw en zullen een pioniersrol blijven spelen in de toekomst.”

Bij de 50 kanshebbers op de hoofdprijs zijn 6 bedrijven uit de Antwerpse regio: naast MediPortal uit Rumst en Survey Anyplace uit Edegem gaat het om Accelleran, ClearFacts, Robovision en Teal Partners uit Antwerpen.

Op 25 november weten we of zij het ook tot een podiumplaats schoppen.