1 V.l.n.r. Ulrik Heidbuchel, Sales Director Stephanie Miclotte en CEO Wassim Sinno;

Bedrijf behaalt platinum medaille voor maatschappelijk verantwoord ondernemen

ZAVENTEM - EcoVadis, leverancier van duurzaamheidsbeoordelingen voor bedrijven, heeft de platinum medaille uitgereikt aan Premium Partners. aanbieder van totaaloplossingen voor het beheer van marketingmateriaal voor lokale en internationale bedrijven. 

Premium Partners Europe werd door EvoVadis beoordeeld op basis van de criteria milieu, sociale & mensenrechten, ethiek en verantwoord inkopen. De verschillende kantoren van Premium Partners hebben hun verplichtingen rond maatschappelijk verantwoord ondernemen aangetoond via verschillende derde partijen, en behaalden een score van 77/100 (Platinum) bij EcoVadis. Deze laatste is een leverancier van duurzaamheidsbeoordelingen voor bedrijven.

Ulrik Heidbuchel, Managing Director Europe legt uit: “Net als onze klanten geven we veel om de herkomst van de producten die we leveren. Ze moeten voldoen aan internationaal normen, duurzaam zijn en ethisch en veilig worden geproduceerd, met aandacht voor zowel het milieu als een eerlijke behandeling van werknemers. We werken continu aan het verbeteren van de manier waarop we zowel mens als milieu beïnvloeden wanneer we het marketingmateriaal van onze klanten beheren”, zegt Heidbuchel.

Met deze score van 77/100 behoort Premium Partners tot de top 1%0 18+5269+.n de sector. “Het is stimulans om nog verder te gaan in duurzaamheid. Deze beoordeling is een bewijs van onze toewijding aan het bouwen van duurzame bedrijfsprocessen, één van de belangrijke focussen van Premium Partners”, aldus nog Heidbuchel.

Premium Partners is gevestigd in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azië en Amerika. Met een personeelsbestand van 81 medewerkers bieden zij een totaaloplossing voor het beheer van marketingmateriaal voor lokale en internationale bedrijven.