4

Schoonheidsspecialiste legt voortaan ook baby’s in de watten

DIEST - Michèlle Philippart,  schoonheidsspecialiste uit Kaggevinne bij Diest, breidt haar schoonheidssalon uit met een babywellness.

Baby’s van 2 weken tot 7 maanden kunnen bij Baby & Beauty Michèlle voortaan terecht voor een ontspannende floatingsessie in de babyjacuzzi. Nadien worden de ukjes verwend met een shantala-massage. “Bij de geboorte van ons tweede kindje, op 11 juli vorig jaar, ben ik in contact gekomen met de babymassage en de babyjacuzzi”, vertelt Michèlle van Baby & Beauty Michèlle. “Omdat het erg fijn is voor het kindje en de ouder ben ik me er meer in gaan verdiepen. Ik heb het de nodige tijd gegeven om alles te onderzoeken en mijn zaak verder in te richten.”

Duo-arrangementen 

Michèlle investeerde meteen in 2 babyjacuzzi’s zodat duo-arrangementen mogelijk zijn. “Ouders die in dezelfde periode mama of papa worden of tweelingmama’s, kunnen zo samen hun baby verwennen en ondertussen wat kwali-tijd met elkaar doorbrengen”, vertelt de schoonheidsspecialiste. Daarnaast blijft Michèlle mannen en vrouwen begeleiden in hun strijd tegen overtollige kilo’s met het PowerSlim-proteïnedieet en staat de onderneemster paraat voor gelaats-, hand- en voetverzorgingen.

Online reserveren en betalen 

Michèlle maakt het haar klanten zo gemakkelijk mogelijk door te investeren in het online reserveren en betalen. Dat maakt het voor haar en voor haar klanten mogelijk om zo efficiënt mogelijk te plannen. Op deze manier kan ze zorgen dat iedere bezoeker van de wellness of de schoonheidsstudio op dezelfde kwalitatieve manier ontvangen wordt in een kraaknet salon.

Persoonlijke service 

Michèlle startte haar zaak ongeveer 5 jaar geleden, en werkt alleen. “Ik werk op afspraak en wil mijn klanten een persoonlijke service aanbieden”, besluit de zaakvoerster.