IMG_6333

Interieurstyliste Lynn De Canck opent eerste conceptstore

MERELBEKE - Op vrijdag 8 oktober opent interieurstyliste Lynn De Canck haar eerste conceptstore genaamd Clémot in Merelbeke. In de interieurwinkel zal er een ruim assortiment aan decoratie en lifestyleproducten te vinden zijn. Als interieurstyliste houdt Lynn van een unieke en tijdloze look met een etnische toets, en deze stijl trekt ze dan ook door in haar gloednieuwe Bed & Breakfast ‘Lit de Clémot’.

De passie voor interieurstyling begon ongeveer 5 jaar geleden toen Lynn en haar partner een huis in Frankrijk kochten. “Ik heb het huis volledig zelf ingericht. Daar ontdekte ik al snel dat ik een enorme passie had voor interieur en alles wat daarbij komt kijken.”

Om fulltime met interieur bezig te kunnen zijn, laat ze haar job in de financiële wereld achter zich en opent ze op 8 oktober haar eerste conceptstore. In de winkel zal een breed assortiment te vinden zijn van interieurobjecten tot lifestyleproducten. “Ik hou enorm veel van warme, authentieke en unieke materialen met een etnische toets. De conceptstore is dan ook een ware beleving.”

Naast de opening van Clémot, gaan ook de deuren van haar splinternieuwe bed & breakfast ‘Lit de Clémot’ open op 1 oktober. In deze B&B kan je heel wat decoratie en lifestyleproducten terugvinden die Lynn in haar conceptstore zal verkopen. “De sfeer die onze producten met zich meebrengen, kan je ook ervaren wanneer je verblijft in onze B&B. Naast een gezellige omgeving en een lekker ontbijt, kan je er ook genieten van een privé wellness”, aldus Lynn.