IMG-20210929-WA0011

Cretskens & Co creëren nextgen van Carrefours

In Maasmechelen werden woensdag de deuren geopend van een gloednieuwe Carrefour-supermarkt. Franchisenemers Stefan Jennes, Petra Proesmans en de familie Cretskens hebben er een nieuw concept gelanceerd met focus op lange openingsuren, een breed gamma aan verse voeding en een koffiecorner met 20 zitplaatsen.

De franchisepartners hebben hun vroegere winkel in shopping M2 in Maasmechelen gesloten om iets verderop een volledig nieuwe winkel te bouwen. Deze Carrefour Market heeft een verkoopoppervlakte van 1.350 m² en is één van de eerste voorbeelden van een nieuw concept. Dat bestaat uit een breed assortiment van verse voeding, met onder meer een inhouse slagerij, streekproducten, bio- en vegetarische producten, streekbrood, verse vruchtensappen, volledige maaltijden, verse vis en gebraden kip.

Opvallend is tevens de ontspanningsruimte met een speelhoek en 20 zitplaatsen, zodat ouders en andere klanten er in alle comfort een kopje koffie kunnen drinken. De nieuwe Carrefour van Raymond Cretskens en partners Stefan Jennes en Petra Proesmans, zal elke dag open zijn om 8 uur. Sluiten doen ze op weekdagen om 20 uur, op zaterdag om 19u en op zon- en feestdagen om 18u.

De nieuwe winkel geldt als een mooi voorbeeld van de stijl en inhoud die Carrefour in alle Markets wil introduceren.