all tech genk perceel

Van leercontract naar bloeiende start-up

Half oktober starten in Genk de werken van de nieuwbouw voor het jonge bedrijf All-Tech. De installateur van sanitair, HVAC, elektriciteit en hernieuwbare energie wil alle bedrijfstakken van de groep onderbrengen in één complex. Het project is een mijlpaal voor zaakvoerder Murat Arslan, die zelf op 15-jarige leeftijd in de stiel rolde en daarna stap voor stap zijn succesvolle onderneming op poten zette.

Murat Arslan begon in de sector van sanitair en verwarming met een leercontract op 15-jarige leeftijd. Nadat hij tal van jaren actief was voor werkgevers, richtte hij in 2013 zijn eigen onderneming All-Tech op. Intussen is het bedrijf uitgegroeid tot een solide kmo met een 10-tal medewerkers.

De installateur van diverse technieken is ook tijdens de coronapandemie blijven groeien. Daardoor kampt All-Tech nu met plaatsgebrek en dringt een nieuwbouw zich op. “Heel concreet gaan we nieuw bedrijfspand bouwen met 700 m² kantoren en 1.000 m² magazijnruimte”, zegt de zaakvoerder. “De oppervlakte wordt verdeeld onder onze diverse zusterbedrijven, zodat we allemaal onder één dak actief zijn.”

De werken aan de Slamstraat in Genk (industriezone Genk-Noord in Zwartberg) starten medio oktober en moeten in het eerste kwartaal van 2022 afgerond zijn.