Starters-540×365

+50 en zin om te ondernemen?

Wie als 50-plusser de kriebel van het ondernemerschap niet langer kan weerstaan, kan in december terecht voor een driedelige informatiereeks in Herentals. Die wordt georganiseerd door Integraal vzw, een initiatief van Unizo en Liantis. Deelnemers krijgen praktische kennis over de belangrijkste zaken die horen bij de opstart van een zelfstandig beroep.

 

Bij opleidingsinstituut Integraal kunnen alle ondernemende vijftigplussers terecht voor praktische infosessies, seminaries, adviesmarkten, ondernemersbeurzen, zakelijke netwerkreeksen, individuele coaching en nuttige tools. Er is een ruim aanbod over verschillende sleutelthema’s in hun carrière. “Specifiek voor 50-plussers organiseren we op regelmatige tijdstippen verschillende sessies, netwerkreeksen en events over de problematiek van bedrijfsoverdracht en over de thematiek van toekomst- en eindeloopbaanplanning. Daarnaast richten we opleidings- en inforeeksen in op maat uitgewerkt voor vijftigplussers die een zaak willen starten”, aldus Integraal.

De lokroep van het ondernemerschap kan op elk moment in je leven luid klinken. Als je na je vijftigste de knoop doorhakt, kan je maar best goed geïnformeerd aan het nieuwe avontuur beginnen. Hiervoor organiseert Integraal vzw in verschillende provincies een driedelige lesreeks, en zo ook in het Liantisgebouw in Herentals, op 9, 14 en 16 december. Geïnteresseerden kunnen gratis deelnemen, maar moeten wel vooraf inschrijven.