“Met deze samenwerking bieden we een nieuw foodconcept aan dat volledig inspeelt op verwachtingen van de studenten”, zegt Lieselotte Heymans, Diensthoofd studentenvoorzieningen, van Thomas More.
Als marktleider op vlak van studentencatering beantwoordt Sodexo met deze nieuwe samenwerking perfect aan de verwachtingen van studenten als het op voeding aankomt. “De houding van studenten is de laatste 10 jaar ongelooflijk geëvolueerd. Ze zijn veel veeleisender en assertiever geworden op vlak van voeding. Ze gaan continu op zoek naar value for money. Daarom hebben klassieke studenterestaurants afgedaan. We komen bij Thomas More met een zeer flexibel aanbod, met aantrekkelijke en gevarieerde gerechten voor een zeer diverse groep van studenten”, zegt Christian Borremans, Segment Operation Director Schools & Universities van Sodexo.
Concreet gaan 15 medewerkers aan de slag in drie verschillende cateringconcepten. Sodexo staat in voor drie grote restaurants. Die zijn doorlopend geopend en brengen het ruimste aanbod van maaltijden en dranken. Het gaat om een restaurant op Campus De Vest, een pasta- en pizzarestaurant voor Campus De Kruidtuin in Mechelen en een restaurant voor technologiecampus De Nayer in Sint-Katelijne-Waver. Op termijn komen er twee extra restaurants op de campussen De Vest en De Nayer.