BA_WONING_G_N_5_VOORGEVEL

Garden Luxury breidt fors uit

LINTER - Garden Luxury uit Neerlinter (Linter), de specialist voor alles wat uw tuin aangaat, breidt fors uit. Dat meldt Brecht Peeters van de familiezaak. Tegen de lente van volgend jaar komt er nieuwe toonzaal van 160m2 bij. Hierdoor zal de vloeroppervlakte van Garden Luxury uitbreiden tot ongeveer 460m2. 

Heidi Jaspers en haar zonen Stijn en Brecht Peeters zullen in de lente van 2022 de nieuwe toonzaal van Garden Luxury langs de Grote Steenweg in Neerlinter openen. Het nieuwe pand wordt dit najaar opgetrokken op een steenworp van de huidige zaak die in dezelfde straat is gelegen. “De nieuwe toonzaal is een uitbreiding van onze bestaande zaak die twee huizen verderop is gelegen. In het nieuwe pand zullen de grotere artikelen, zoals jacuzzi’s, infrarood-cabines, sauna’s en barbecues, onderdak krijgen”, zegt Brecht Peeters van Garden Luxury.

Comfortabeler winkelen en werken

Door de nieuwe showroom van 160 m2 komt er een pak ruimte vrij in de bestaande zaak van 300 m2. Deze vrijgekomen vloeroppervlakte zal gebruikt worden om andere artikelen op een comfortabele manier te presenteren, de winkelbeleving te optimaliseren en het werkcomfort te verhogen. Ook zal het aanbod uitgebreid worden met kleinere artikelen in huis-en tuindecoratie.

Familiebedrijf

Garden Luxury opende op 30 augustus 2013 de deuren in een huurpand aan de Turnhoutsebaan in Okselaar bij Scherpenheuvel-Zichem. Op 25 maart 2017 verhuisde de uitbating naar een nieuwe, eigen winkel aan de Grote Steenweg 101 in Neerlinter (Linter). Vanaf dat moment is Garden Luxury een echt familiebedrijf geworden. “Mama Heidi Jaspers startte toen met de uitbating van de bloemenwinkel, mijn broer Stijn doet elektriciteitswerken, domotica, databekabeling, zonnepanelen, airco’s en warmtepompen. Ikzelf sta in voor de verkoop van tuinhuizen en de wellness oplossingen”, besluit Brecht. Bij Garden Luxury werkt naast de familie nog één personeelslid.

B2b

Garden Luxury biedt bedrijven onder andere bloemenabonnementen en decoratiematerialen aan.

 

De bestaande winkel van 300m2.