Vuurtoren

Maniflex investeert in een ‘Vuurtoren’

PUURS – De start van Kalfort Kermis was voor Wim Servaes, zaakvoerder van noodmaatwerkbedrijf Maniflex, het uitgelezen moment om zijn ‘Vuurtoren’ voor te stellen. De Vuurtoren van Maniflex staat voor licht in de duisternis en zal de komende week tevens dienst doen als verdwaalpaal.

De coronacrisis zorgde ervoor dat het stilletjes was rond Maniflex. Terwijl velen dag in dag uit wandelingetjes maakten en een e-peritief dronken, combineerde Wim Servaes een opleiding aan Vlerick met crisisprojecten zoals de logistiek van ziekenhuizen. “Als men zich begeeft op wild water is er nood aan vuurtorens. Diezelfde lichtlijnen wil Maniflex met zijn symbolisch opblaasbare toren uitschijnen naar bedrijven en verenigingen in nood”, zegt Wim Servaes.

M&M&M&M, zo zou je de totaaloplossing van Maniflex voor alle operationele en logistieke problemen kunnen samenvatten. Wim Servaes en zijn noodmaatwerkbedrijf beschikken over machines, mensen, materialen en methodes om zowel bedrijven als verenigingen te ontzorgen om de focus op de corebusiness te bewaken.

“De markt vraagt flexibiliteit die je niet ten allen tijde zelf kan bieden. Kleine of grote uitbestedingen, voor bepaalde of onbepaalde duur? Met onze 30 jaar persoonlijke ervaring en een sterk netwerk is Maniflex de partner bij uitstek om in te springen”, besluit Wim.

www.maniflex.be