stickerboek Rijkevorsel

Handelaars en ondernemers uit Rijkevorsel zetten schouders onder stickerboek

Rijkevorsel brengt als eerste Vlaamse gemeente een eigen stickerboek uit. Het unieke album is gevuld met talrijke leuke foto’s uit Rijkevorsel en bevat interessante weetjes over alles wat de jeugd aanbelangt binnen de gemeente. Alle inwoners, die gratis een stickerboek kunnen ontvangen, kunnen de stickers verzamelen bij de deelnemende handelaars en ondernemers van Rijkevorsel.

Het stickerboek richt zich op de Rijkevorselse jeugd. Daarom krijgen alle gezinnen met kinderen en jongeren van 5 tot en met 15 jaar een gratis stickerboek in de brievenbus. Ook andere inwoners kunnen een gratis album bekomen.

Op stickerjacht bij lokale ondernemers

De stickerpakjes zijn verkrijgbaar bij de deelnemende zaken in Rijkevorsel. Wie er allemaal meedoet, ontdek je achteraan in het boek en op de website www.rijkevorsel.be/stickerboek. Op deze pagina is ook een overzicht opgenomen van de acties waarmee inwoners stickerpakjes kunnen verzamelen.

Elke handelszaak heeft ook een eigen stickertje. Om een album helemaal vol te krijgen, is een bezoekje aan alle handelaars vereist”, zegt Nathalie Cuylaerts, schepen van Jeugd en Lokale Economie. Ook bij de diensten van het lokaal bestuur zijn er stickerpakjes te verzamelen.

Alle verenigingen met een jeugdwerking kregen de kans om deel te nemen aan het album. In het boek kunnen jongeren ook de sfeer opsnuiven van enkele toffe plekken in Rijkevorsel en komen ze meer te weten over activiteiten en evenementen binnen de gemeente.