Lieve Massie Phobos Actor

Lieve sluit aan bij Geels communicatiebureau

Phobos & Actor neemt Lieve Massie als Creatief Operationeel Directeur aan boord. Het Geelse communicatiebureau doet dit met oog op een verdere uitrol van haar groeiende marktpositie binnen Marketing Automation. Lieve heeft meer dan 20 jaar ervaring in de marketing- en communicatiewereld als partner en teamleader van twee Antwerpse communicatiebureaus. "Ze heeft een 360°-kijk op alle facetten van marketing en communicatie waarbij ze streeft naar een efficiënte 'less is more'-aanpak", zegt Carlo Van Tichelen van Phobos&Actor.

 

“In het postcoronatijdperk waar digitale marketing meer dan ooit belangrijk is, komt de kernbehoefte van marketing weer bovendrijven: op een slimme, creatieve manier je doelgroep benaderen. Want marketing is meer dan ooit in een versnelling gekomen waarin alle grenzen vervagen tussen on- en offline, tussen marketing en sales, tussen strategie en uitvoering”, schetst Carlo Van Tichelen van Phobos&Actor.

Om mee te zijn met die versnelling, versterktePhobos&Actor haar team met een creatief operationeel directeur. Lieve Massie bleek hiervoor de geknipte kandidate. Als people manager wil ze de verbinding tussen collega’s vergroten, en ruimte creëren om te sparren met elkaar. “Het is nu mijn tweede week hier, en ik ben vooral bezig met observeren. Er werken hier 14 mensen, allemaal specialisten die heel zelfstandig kunnen werken. Maar ze vinden het ook fijn om te overleggen en om hun ervaringen te delen. Ik zie mezelf als people manager, die ruimte maakt om ervaringen uit te wisselen. Door te sparren met elkaar kan je als bedrijf andere doelen vooropstellen en resultaten boeken.”

Lieve Massie heeft meer dan 20 jaar ervaring in marketing en communicatie. Samen met drie vennoten runde ze een communicatiebureau in Berchem, met klanten als Puma en Pioneer. Na 10 jaar zette ze de stap naar een nieuw, eigen bureau: MASS Communication. Hiermee koos ze om het bewust kleinschalig te houden, om het overzicht te bewaren. Als full-servicebureau was ze grotendeels actief in de vastgoedsector. “Toen ik de vacature bij Phobos&Actor zag, begon het weer te kriebelen. Ik kan veel van mijn ervaringen inzetten, en tegelijk zie ik voor mezelf de uitdaging om veel dingen bij te leren. Het team heeft veel expertise in digital marketing, en dat prikkelt me.”

Lieve woont intussen 10 jaar in Westmalle, maar is afkomstig van Antwerpen. “Voor het groen en de rust, daar hou ik van. Het was destijds een hele stap. Maar bij de Kempische mentaliteit voel ik me heel goed.”