1

Jennes breidt fleetafdeling uit

BOORTMEERBEEK/AARSCHOT/KAMPENHOUT/BERTEM - Concessiehouder Jennes heeft zijn fleetafdeling uitgebreid met Koen Corbeel, Group Fleet Manager, en Small Fleet Manager Dylan Troukens. 

Koen Corbeel zal samen met zijn collega’s de klanten opvolgen, zoeken naar opportuniteiten om de vloot van de klant te optimaliseren (praktisch en fiscaal) en zal samen met het team en marketing fleetevents organiseren. “Bedoeling hiervan is de (potentiële) klant te informeren, nieuwe inzichten en mogelijkheden aan te bieden en te ontzorgen in de gekende Jennes-stijl”, zegt Corbeel.

Nieuw in het team is ook Dylan Troukens. “Als Small Fleet Manager is het mijn ambitie om u en uw bedrijf zo goed mogelijk verder te helpen voor alles met betrekking tot het wagenpark. Dit kan gaan van onderlinge afspraken (SLA), fleetkortingen, opmaak TCO, fiscaliteit, elektrische oplossingen tot volledige begeleiding naar een nieuwe carlist”, klinkt het.

Binnen het Jennes fleetteam zijn Tom Coeck (Key Account voor vloten vanaf 40 wagens) en Assistent Fleet Manager Jill Vande Wynckel al actief.