Ceran Berchem

Taalinstituut CERAN opent nieuw opleidingscentrum in Berchem

Na Spa en Brussel opent CERAN een derde Belgisch onderwijscentrum. Het taalinstituut vestigt zich in Berchem in het gebouw van Spaces, gelegen op de site van Station Post X. Het Antwerpse centrum legt de focus op individuele coaching met een gepersonaliseerde inhoud op maat. Net zoals in Spa en Brussel biedt de nieuwe vestiging 11 verschillende talen aan.

Sinds 1975 is CERAN al een belangrijke speler in taal- en interculturele opleidingen. Het taalinstituut mocht sinds haar oorsprong al meer dan 100.000 cliënten en studenten ontvangen uit meer dan 130 verschillende landen. In het gebouw van Spaces op de site van Station Post X opent CERAN nu haar derde Belgische onderwijscentrum.

Bij CERAN kunnen mensen van alle leeftijden, opleidingen en afkomst terecht voor een taalcursus op maat. Zowel werknemers, managers als ceo’s kunnen bijvoorbeeld een beroep doen op hun diensten. Zelfs leden van koninklijke families klopte al aan bij CERAN, dat verder ook onderwijscentra in Parijs (Frankrijk) en Champery (Zwitserland) heeft.