1 Het nieuwe onderkomen van Legrand in Zaventem. Credit: Google Street View.

Legrand Group Belgium hergroepeert menselijk kapitaal

MACHELEN/ZAVENTEM/LEUVEN - De activiteiten van Legrand Group Belgium zijn vorige week deels verhuisd van het kantoor in Diegem naar een nieuw onderkomen in Zaventem. Dat meldt het bedrijf op sociale media. 

De medewerkers van Legrand Group Belgium zijn voortaan bereikbaar in hun nieuwe werkplek aan de Hector Henneaulaan 366 in Zaventem. Ook de medewerkers van Legrand Data Center Solutions ruilen hun kantoor aan de Vaartdijk in Wijgmaal in voor het nieuwe verblijf in Zaventem. De showroom en het magazijn van Legrand blijven voorlopig wel gevestigd op de site aan de Kouterveldstraat in Diegem.

Legrand Group Belgium is onderdeel van de Franse groep Legrand en gespecialiseerd in elektrische en digitale infrastructuren. Legrand levert al meer dan 60 jaar geïntegreerde oplossingen voor het beheer van woningfuncties zoals verlichting, verwarming, energie, netwerken en toegangscontrole. Legrand Group vertegenwoordigt de merken Legrand en BTicino op de Belgische markt en is hiermee de specialist inzake elektrisch installatiemateriaal voor laagspanning.