La Brassa 4

Zomerbar: La Brassa

Met iets meer zon en mooiere tijden in zicht zetten we deze week elke dag een zomerbar in de schijnwerpers bij Made in Antwerpen. Vandaag trekken we naar het park van Brasschaat voor de gloednieuwe zomerbar La Brassa.

De gloednieuwe zomerbar La Brassa in het park van Brasschaat opent haar deuren vanaf 24 juni, en dit tot en met midden september 2021. Met uitzicht op het water geniet je er van verfrissende drankjes, Belgische bieren, cocktails en streetfood van lokale foodtrucks.

Lokale samenwerkingen

Initiatiefnemer Marc Reijntjes: “Dankzij samenwerkingen met lokale foodtrucks blijf je niet op je honger zitten en geniet je hier van de beste streetfood. Sit back and relax met muziek van lokaal én nationaal muzikaal talent. Indien de maatregelen het binnenkort toelaten, wordt er hoogstwaarschijnlijk ook meerdere keren gedanst in het park.”

Naast Marc Reijntjes en Erik Ost, o.a. van The Day Before Tomorrow in Brasschaat en eigenaars van Antwerp Entertainment Group, zijn ook Alain Geuns, bekend van vroegere nightlife concepten in Antwerpen zoals Fever en Clubb, en Ugur Akkus, organisator van Extrema Outdoor Belgium, boeker van o.a. Amelie Lens en Joyhauser, organisator bij Labyrinth Productions, mede-initiatiefnemers van La Brassa.