kwat foto 2 KWAT is een nieuw foodconcept dat van de kebab een culinair hoogstandje wil maken.

Kwat opent deuren in Antwerpse Hoogstraat

In de Antwerpse Hoogstraat is het foodconcept KWAT: Kebab With A Twist! neergestreken. Een team van gepassioneerde foodexperten ging met de geliefde snack aan de slag en maakte er een culinair hoogstandje van.

Een geliefde late night snack, zo zou je de kebab kunnen omschrijven. Maar dat het van oorsprong Turkse broodje met vlees veel meer is dan dat, bewijzen ze bij KWAT. Door enkel gebruik te maken van natuurlijke ingrediënten creëert het team een heerlijk gerecht dat er bovendien ook nog eens mooi uitziet. “Wie bijvoorbeeld een ‘Black Pepper Beef’ bestelt, krijgt een stijlvol, zwart broodje voorgeschoteld”, klinkt het.

Maar ook vegans kunnen terecht bij KWAT. Een van de vegan varianten ‘Pink Shampi’ bestaat uit een harmonie aan ingrediënten die samenkomen tussen een roosgekleurd broodje. Verder staan er ook combi menu’s en kebabs met onder andere pulled chicken en tonijn op de kaart. Wie kiest voor takeaway krijgt dit alles verpakt mee zodat je je KWAT on the go op je favoriete Antwerpse plekje kan opeten.

Het pand heeft een industriële uitstraling dat zich perfect leent voor een urban setting met prachtige muur- en plafondschilderingen van Treepack. Houtelementen, lijnen in goudverf en indirect licht dat door kleurrijke glas-in- loodramen schijnt, zorgen op hun beurt voor een luxueuze uitstraling in de zaak.