Media Noord Raamfolies De winkel van Bolia in Breda (NL)

Duitse interieurbouwers kiezen voor Kempens glasfoliebedrijf

Het Deense design meubelmerk Bolia opende recentelijk twee nieuwe winkels in Nederland : in het winkelhart van Eindhoven en in Breda. Om tijdens de werken geen inkijk te hebben, plaatste Media Noord Raamfolies uit Hoogstraten een dikke 60 m² full colour fotoprints op de gigantische winkeletalage van de winkel in Eindhoven. Zo had Bolia meteen een groot reclamebord in de winkelstraat. De winkel in Breda was met de hele kleine raampjes geen sinecure voor het bedrijf van Peter Van Dijck.

“Eigenlijk is het zonde om de folies maar 2 maand te laten hangen. We werken ze altijd af alsof ze jaar en dag moeten blijven hangen”, zegt zaakvoerder Peter Van Dijck. “Onze afwerking is de hoofdreden waarom de Duitse interieurbouwers naar ons zijn gekomen. Veel collega’s-concurrenten werken vaak minder precies om het low-budget te houden, terwijl je eerste indruk en uitstraling naar je klant toe super belangrijk is, zeker in de interieursector.”

“Vorig jaar gaven we de deuren van de winkel in Brugge een andere kleur door gekleurde wrapfolie te plaatsen”, zegt Peter nog.

Er zijn wel meer buitenlandse interieur- en winkelbouwers die voor hun retailprojecten een beroep doen op Media Noord Raamfolies. Zo werd in het verleden ook al de Bose winkel op de Meir volledig tijdelijk dichtgeplakt. “Vorig jaar gaven we de deuren van de winkel in Brugge een andere kleur door gekleurde wrapfolie te plaatsen.”