Digitong Bright Bytes

Overname en nieuwbouw voor digitaal bureau

Bright Bytes, een bureau voor webdesign uit Bilzen, gaat verder onder de vlag van het Tongerse digital marketing agency Digitong. Beide ondernemingen verhuizen weldra naar een gloednieuw kantoor in de buurt van de E313 in Tongeren.

Digitong is een jong digitaal agentschap dat 2 jaar geleden werd opgestart door Möbius Franssen. Zijn jarenlange ervaring bij gigant Intracto kreeg zo een verlengstuk in zijn eigen onderneming. Het bedrijf is op korte tijd sterk gegroeid, met een verdubbeling van het personeelsaantal tot gevolg. En dus moest er worden uitgekeken naar een nieuwe accommodatie. Die wordt momenteel gebouwd op Tongeren Oost, vlakbij de snelweg.

Dat is slechts 1 afrit verder voor de mensen van Bright Bytes, het bureau voor webdevelopment uit Bilzen, dat voortaan tot de groep Digitong behoort. Cedric Scherpenberg en zijn team verhuizen weldra mee naar de nieuwbouw.

“Met deze overname versterken we onze positie als full-service bureau”, zegt Möbius Franssen. “Dat we nu ook in-house development en technologie aanbieden, is een logische stap gezien de vraag in de markt naar een integrale marketingbenadering.”

De nieuwe structuur en uitvalsbasis moeten Digitong vleugels geven. “Het nieuwe kantoor is gebouwd op een groei richting 20 in-house specialisten, dus zal de expansie zich blijven doorzetten de komende maanden en jaren”, besluit de zaakvoerder.