it1-cijfers

IT1 mag jaar lang apparatuur leveren aan Stad Gent

DENDERMONDE - Het Dendermondse IT1 kreeg van District09 een raamovereenkomst voor randapparatuur toegewezen. District09 treedt op als aankoopcentrale voor de verschillende entiteiten van de Groep Gent. De overeenkomst is ondermeer opengesteld voor de Stad Gent en haar intern verzelfstandigde agentschappen, OCMW Gent, Brandweer Zone Centrum en Lokale Politie Gent.

Bestellen via de raamovereenkomst zorgt voor de aanbestedende overheden voor een besparing omdat er niet steeds een gunningsprocedure moet worden georganiseerd voor elke nieuwe aankoop en advies met betrekking tot de levering van randapparatuur zoals specifieke notebooks, labelprinters, vergader accommodatie en verschillende andere ICT-accessoires evenals de daaraan gekoppelde dienstverlening.

“District09 kan advies op maat krijgen via één van onze productspecialisten evenals geniet het van één aanspreekpunt en gepersonaliseerde leveringsservice”, zegt Mario Van de Voorde, CEO & Founder van IT1.

IT1 staat voor meer dan 25 jaar aan kwalitatieve service & solutions in ICT infrastructuur, opleidingen, digitale marketing, audiovisuele oplossingen en zoveel meer. Het bedrijf maakt deel uit van de Quality Computer Group (Qcom), een groepering van vooruitstrevende en gereputeerde bedrijven binnen de computerbranche. Kwaliteit en service staan hier voorop. De sterke groei van IT1 is te danken aan de perfecte symbiose tussen bedrijfsstrategie en human capital. Een team van meer dan 30 competente en gemotiveerde medewerkers staan dagelijks klaar om de klanten een tailor made solution aan te bieden. IT1 biedt haar klanten, zijnde KMO’s en overheidsinstanties, oplossingen aan die future-proof en people centric zijn.