steven coenen

Steven Coenen gaat aan de kar trekken

Steven Coenen, zaakvoerder van Domo Vastgoed, is door de bestuursploeg van Unizo Kermt-Kuringen verkozen als nieuwe voorzitter.

Het bestuur motiveert de keuze door de gedrevenheid en dynamiek die Steven Coenen de afgelopen jaren aan boord legde als bestuurslid van Unizo Kermt-Kuringen. Vandaar ook de unanimiteit om hem als kopman aan te stellen.

“Eerst en vooral wil ik Liesbeth Jouck bedanken voor haar inzet als voorzitter de afgelopen jaren”, zegt Steven Coenen in een reactie. “Sinds de uitbraak van corona was het niet gemakkelijk. Zoals overal in het verenigingsleven, konden wij als bestuur de traditionele activiteiten niet uitrollen, zoals onze nieuwjaarsontmoeting, het Weekend van de Klant en onze aanwezigheid tijdens de Paardenmarkt. Hopelijk kunnen we de draad snel terug oppikken.”

Coenen (35) wil ook eigen accenten leggen. “Tijdens mijn voorzitterschap wil ik inzetten op enkele kernpunten. Zo wil ik onder andere mijn bestuursploeg verder uitbreiden met geëngageerde ondernemers, zodat we samen nog beter voor de Kermtse en Kuringse ondernemers kunnen opkomen. De focus moet -van zodra het kan- uitgaan naar fysieke events, want in deze bizarre tijd merk ik veel behoefte van collega-ondernemers om elkaar terug te kunnen ontmoeten”, zo besluit voorzitter Coenen.