Horeca comeback van Ronie Keisse (De Karper): “Ik heb op heden nog geen courage om open te doen”
SINT-NIKLAAS/GENT – We vroegen 5 bekende horeca-ondernemers op welke manier ze de voorbije periode zijn doorgekomen en hoe ze naar de toekomst kijken. Passeerden reeds de revue: Peter Goossens (Hof van Cleve), ‘De Mol’-finalist Sven (De Bevoorrading) en Dean en Audry (La Perla Seafood) en Wim Ballieu (Balls & Glory). Eindigen doen we met de sympathieke Ronie Keisse, vader van een wielerfenomeen en fiere uitbater van café De Karper in Gent. Een terras openen zat er voor hem helaas niet in. Op 9 juni kan hij hopelijk wel opnieuw zijn trouwe klanten ontvangen.
03 juni, 2021
Lees ook
Hotel Shamon
Hotel Shamon breidt uit naast de deur
Oost-Vlaanderen
81 Oost-Vlamingen wagen de sprong
Oost-Vlaanderen