Best of Travel lybaert heks moestuin_0399

Els Verhoest (Best of Travel) stuurt Wim Lybaert de wijde wereld in

ROESELARE - Nu de reissector weer de kop boven water kan houden, laat het Roeselaarse reisorganisator Best Of Travel, en de joint venture partner Caractère, zich niet onbetuigd. Niemand minder dan Wim Lybaert wordt de wereld ingestuurd om kandidaat-reizigers zin te geven om opnieuw op pad te gaan. 

 

Wim Lybaert staat bekend als globetrotter en tv-maker. In opdracht van Best of Travel en Caractère trekt hij de wereld in om zijn persoonlijke reisbelevingen kenbaar te maken bij een groot publiek. De bestemmingen variëren: van Zuid-Europa tot verre oorden. Volgens Els Verhoest (CEO van Best of Travel- en de tandem Wim Van Cauter/Ilona Stieners (CEO’s van Caractère) is Wim Lybaert noch min noch meer de perfecte ambassadeur. “Hij is puur, houdt van avontuur en van het goede leven”, aldus Els Verhoest. “Net die elementen zijn voor onze klanten belangrijk.”

Best of Travel en Caractère zijn specialisten in het organiseren van privé reizen op maat van de klant. Volgens het principe: u vraagt, wij draaien. Wim Lybaert gaat in opdracht van, op zoek naar unieke bestemmingen en zorgt er voor een snake preview. De samenwerking is goed voor een periode van drie jaar.

Het West-Vlaamse Best of Travel zag het levenslicht in 1980 en werpt zich op als reisorganisator op maat van de klant. Tijdens de coronacrisis werd een entente aangegaan met Caractère (specialist op Zuid-Europese bestemmingen) met de bedoeling elkaar te versterken in moeilijke tijden.