afbeelding-1

Sparkmedia ontwikkelt nieuw platform voor werfplanning

LOKEREN – Sparkmedia kondigt vandaag de lancering van Teamplanner.be aan, een online platform voor werfplanning met link naar CheckinAtWork. Gestart vanuit de noden van één bedrijf en uitgebreid om een brede waaier aan bouwfirma's te bedienen.

Plannen is de kunst om alle activiteiten goed in te schatten zodat doelen bereikt kunnen worden en de juiste prioriteiten vooropgesteld worden. Wanneer dit goed gebeurt, helpt het om te begrijpen wat er gerealiseerd kan worden binnen een bepaalde tijd en ervoor te zorgen dat er genoeg tijd is voor essentiële taken. Zo kan je ook een ‘buffertijd’ instellen voor onverwachte zaken en vermijden dat er teveel werk wordt aangenomen. Ten slotte is een goede planning essentieel om je personeel te verdelen over de verschillende taken of vooruit te kunnen kijken wanneer er extra handen bij gezocht moeten worden.

Teamplanner biedt de mogelijkheid om in vier verschillende planningen te werken, van gedetailleerde dagplanning tot overzichtelijke maandplanning. Om alles zo gebruiksvriendelijk mogelijk te houden kan het personeel eenvoudig versleept worden naar de juiste werf. Hetzelfde kan voor zwaar materiaal en onderaannemers en in een mum van tijd is de planning volledig. Naast alle personeelsplanning is er ook nog gedacht aan materiaal aanvragen op de werf, werftransporten, haspelbeheer,…

 

Personaliseerbaar en continu verbeteren

De applicatie is modulair opgesteld zodat deze kan worden aangepast aan de noden van elke aparte bouwfirma. “Naast de reeds aanwezige modules wordt nog steeds geluisterd naar de behoeften van de klant en de applicatie wordt nog elke dag uitgebreid. Dat is de enige manier om te groeien”, klinkt het bij SparkMedia. “Een groot voordeel is het feit dat alle updates automatisch kunnen worden doorgevoerd zonder dat de gebruiker er last van heeft.”

Meer informatie vind je op www.sparkmedia.be