Knokke Actueel

Knokse lifestyle – en actualiteitsmagazine vindt zichzelf opnieuw uit

KNOKKE - Tien jaar na de eerste lancering van een bijzonder info- en entertainmentmagazine over het reilen en zeilen in Knokke (onder de noemer 'Knokke Actueel'), zorgen de straffe madammen achter het concept voor een bijkomende dimensie: naast de offline publicatie wordt er nu ook breedvoerig online gecommuniceerd met het publiek. Kortom: een hybride model. Getekend door twee Knokse dames met veel ondernemersspirit: Annick Reynders en Marijke De Mets.     

2020 was een jaar dat iedereen liet stilstaan en nadenken. Bij het team van Knokke Actueel was het niet anders. Maar Annick Reynders en Marijke De Mets wilden allerminst stilstaan. Hun veel gelezen en wijd verspreide magabook (Knokke Actueel) mocht in 2020 tien kaarsjes uitblazen (goed voor 30 luxemagazines) en die verjaardag wordt nu gevierd met een nieuw online platform én een nieuwe naam: Knokke Talks. Ook het magabook verschijnt vanaf nu onder diezelfde welklinkende naam.

“Knokke-Heist vertelt niet alleen verhalen, onze gemeente laat ook graag over zich spreken”, zeggen de beide dames. “De keuze voor Knokke Talks is dan ook niet toevallig. ”Wij praten ook graag over van alles wat the talk of town uitmaakt:  nieuwe hotspots, inspirerende ondernemers, sfeervolle events, enzovoort. In de afgelopen 10 jaar zagen we Knokke-Heist groeien, en wij groeiden mee, samen met onze lezers. We voelden dat het tijd werd voor een frisse aanpak. De nieuwe naam Knokke Talks luidt die era nu in. Via ons gloednieuw online platform lanceren wij verhalen over de nieuwste must visits in onze gemeente, net zoals we dat met de gedrukte versie van Knokke Talks ook blijven doen. Al spelen we online nog korter op de bal door events en leuke uitjes in de kijker te zetten, nieuwe hotspots te ontdekken en op zoek te gaan naar wie of wat ‘new in town’ is. Dat allemaal in combinatie met leuke giveaways en een webshop.”