thumbnail_image007

Verhuurbedrijf SpringeRaf ontwerpt springkasteel met Dendermondse reuzen

DENDERMONDE - Het Dendermondse SpringeRaf biedt sinds 2015 een heel assortiment professionele springkastelen aan voor verhuur. Van een jubileum of bruiloft tot opendeurdag, school-, bedrijfs-, familie-, verjaardags- of communiefeest, of gewoon bij uw BBQ-evenement, SpringeRaf levert zowel springkastelen als tafels, stoelen en andere benodigdheden. Het bedrijf creëerde zelf ook enkele unieke springkastelen waarvan de jongste telg helemaal in het teken staat van de 3 Dendermondse reuzen.

Begin vorig jaar slaagde SpringeRaf erin om voor de echte Dendermondenaren een springkasteel te ontwerpen van ’t Ros Beiaard. De reservaties namen bij de voorstelling meteen een goede start, de hele agenda voor 2020 was op 24 uur tijd helemaal vol gelopen. Deze vliegende start werd echter een drama door de uitbraak van COVID-19, waardoor de voorbije maanden alle reservaties geannuleerd werden.

Zaakvoerder Raf Verwaeren en zijn team bleven echter niet bij de pakken zitten en gebruikten de lockdown om verder te werken aan een nieuw uniek springkasteel. “Van bij het begin hadden we al het gevoel dat we nog niet klaar waren met ontwerpen”, vertelt Raf.  “Als COVID-19 ons iets goed gebracht heeft, dan is het echter wel de extra tijd om aan een razendsnel tempo nog een nieuw ontwerp te maken én te laten produceren. Het resultaat: De reuzendisco.”

 

Het spectaculaire springkasteel is zowel links als rechts voorzien van een print van de 3 reuzen. Binnenin vinden de springende kinderen drie obstakels, elk afzonderlijk voorzien van een print van 1 reus. Maar dat is niet alles. Het exclusieve springkasteel is voorzien van discoverlichting en muziek.

“Het kon niet anders dan een disco worden, aangezien onze reuzen altijd zo mooi dansen”, knipoogt Raf. “Wij hopen met dit gloednieuwe springkasteel het voorbije jaar, gekenmerkt door ‘the sound of silence’, goed te maken en er dit jaar een jaar met ‘the sound of music’ van te maken. Intussen zitten wij trouwens niet stil en zijn we al enige tijd bezig met ons volgende ontwerp. Wat dat zal worden, houden we voorlopig nog even geheim.”