Sense-Hybrid-Studios-20210415-web-098

J&M Catering opent hybride eventstudio

Bij J&M Catering, gelegen langs de A12 in Schelle, kan je zowel fysiek als online binnentreden in de eerste Hybrid Event Studio van België. Om dat te realiseren werkte het cateringbedrijf samen met Sense Audio Visual uit Aartselaar.

Steeds meer mensen en organisaties kijken uit naar het organiseren van activiteiten en evenementen. Toch moet er nog steeds rekening gehouden worden met de huidige coronamaatregelen. J&M Catering en Sense Audio Visual hebben nu samen een oplossing bedacht.

De Hybrid Event Studio combineert drie elementen: verschillende multifunctionele ruimtes, het virtuele event platform Digital Arena en de catering van J&M. “Alles is aanwezig om zowel live met publiek, hybride, als 100% virtueel communicatie tot leven te brengen”, klinkt het bij beide initiatiefnemers.

Napoleonzaal

Het cateringbedrijf biedt verschillende ruimtes aan die kunnen worden gebruikt voor allerlei gelegenheden. Fysiek zijn er de lounge, keuken en meeting room, steeds stijlvol ingericht om goed over te komen op beeld.

De echte eye catcher is de Napoleonzaal, die Sense Audio Visual volledig ombouwde met onder andere (led-)belichting en audiosystemen. Met zijn 350m² kunnen hier zowel kleine als grotere evenementen plaatsvinden. Daarnaast biedt de Napoleon XL Studio de mogelijkheid om ook virtueel gasten te ontvangen in de Digital Arena. In die virtuele ruimte kunnen zij het hele event van thuis uit meevolgen met aangepaste audiovisuele faciliteiten.

J&M haar grootste troef is natuurlijk de catering. “Daar spelen we uitgebreid op in met een walking dinner, aan tafel met beperkte aanwezigen of een volledig uitgewerkte food- en belevingsbox voor de gasten die van thuis meevolgen”, zegt Lorenz Lievens van J&M Catering.