1

Decoratiespecialist opent ideeënstore in winkelstraat

LEUVEN - Thiry Paints opent volgende week donderdag 1 april een pop-up ideeënstore in de Diestsestraat in Leuven. Bedoeling van het tijdelijke initiatief (tot en met 31 mei) is de drempel te verlagen voor het vragen van advies voor verf, behang, raamdecoratie en vloerbekleding.

Klanten die op zoek zijn naar professioneel kleuradvies voor verf, behang, raamdecoratie en vloerbekleding kunnen al heel wat jaren terecht in de 25 filialen van Thiry Paints. “Kleuradvies mag je heel breed nemen. Dat gaat van de kleur van je interieur tot hulp voor de totale herinrichting van je ruimte.  Bij Thiry Paints hopen we je te inspireren om van je huis een échte thuis te maken. Dit kan vaak al met lichte ingrepen zoals een accentmuur of een leuk behang”, luidt het.

Te hoge drempel 

Thiry Paints merkte de afgelopen tijd dat voor sommige mensen de drempel om advies te vragen toch nog net te hoog ligt. Daarom besliste de decoratiezaak een pop-up ideeënstore te openen in de Diestsestraat 33 in Leuven. “Vanaf 1 april openen we de tijdelijke winkel, een uniek concept in België dat nog geen enkele andere decoratiezaak ons voordeed”, klinkt het. De pop-up eindigt op 31 mei 2021.

Winkelstraat 

Thiry Paints koos voor de Diestsestraat zodat shoppers binnenkort met of zonder afspraak tijdens het winkelen ook even kunnen binnenwandelen voor een gratis en vrijblijvend kleuradvies op maat. “We willen de mensen graag laten kennismaken met interieuradvies op een luchtige en ongedwongen manier. Maar bovenal willen we juist graag inspireren op een moment waarop je misschien nog niet voelde dat je nood had aan verandering”, zegt de directie van Thiry Paints.  Voor dir concept werkt Thiry Paints samen met Levis Atelier.

Openingsuren 

De pop-up is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 18 uur.