Vandecaveye Gella Elco

Gella Vandecaveye neemt Danny Ongenae & Co op sleeptouw richting top van de Mont Ventoux

ZWEVEGEM - West-Vlamingen zijn doeners. Dat geldt ook voor Danny Ongenae, de West-Vlaamse CEO van het Brabantse bedrijf Elco. De CEO heeft de toon gezet voor een uitzonderlijk team building event: op naar de Mont Ventoux met zijn medewerkers. Gella Vandecaveye begeleidt de karavaan. 

Met de lente in aantocht kiest Elco voor een heuse sportieve uitdaging en nodigt zijn professionele klanten uit om samen de heroïsche kale berg te bedwingen. Na de eindmeet volgt de apotheose met een heus feest in het rennersdorp Le Cannibale aan de voet van de Mont Ventoux. Bedoeling is klanten of medewerkers mee op de fiets te krijgen naar de mythische berg van de Provence, en dat voor een vierdaagse.

Gella Vandecaveye moet er helpen voor zorgen dat iedereen met de goede benen en de juiste mentale ingesteldheid naar boven kan klimmen. De voorbereiding gebeurt deze maand al met een beweegcampagne en met een Sporta rit in het Waasland. Elco-ambassadrice en ex-judoka Gella Vandecaveye neemt het peloton op sleeptouw tijdens alle trainingen en het event.

Elco is een producent van verwarmingstoestellen die Deutsche gründlichkeit combineert met Zwitserse precisie en Italiaans design. Het Belgische filiaal wordt geleid door de West-Vlaamse CEO Danny Ongenae, die dus iets bijzonders in gedachten heeft.