PIA HAentjes

West-Vlaamse accountancygroep PIA vergroot zijn voetafdruk in Oost-Vlaanderen

ROESELARE - Het gaat hard voor de Roeselaarse groep PIA, Partners in Accountancy. Voor de tweede maal op één week tijd kondigt ze een overname aan, dit maal in Lokeren met het kantoor Haentjens (30 medewerkers). Dit geeft nog meer armslag aan het Oost-Vlaamse netwerk. PIA had al eigen  kantoren in Gent en in Sint-Niklaas.

Partners in Accountancy, met hoofdzetel Roeselare, is een groep van 26 accountants- en auditkantoren, 480 medewerkers sterk en  verspreid over Vlaanderen en Brussel. Deze kantoren hebben elk hun eigen expertise en aanpak en en worden geleid door zelfstandige vennoten en managers, die geholpen worden door een economisch samenwerkingsverband. Partners in Accountancy werd pas begin 2017 opgericht door Steven Brouckaert. Brouckaert heeft een missie: hij wil schaalgrootte realiseren maar met behoud van het lokale DNA van een kwalitatief kantoor.

Met Haentjens erbij wordt PIA alweer wat sterker in de naburige provincie Oost-Vlaanderen. Haentjens Accountants & Belastingconsulenten is een tweede generatie kantoor, geleid door Bart Haentjens en Kevin Ombrouck.  Beiden blijven aan boord en zullen niet alleen het kantoor maar ook de groep versterken met hun kwalitatieve dienstverlening. “We zijn verheugd om het partnership met PIA aan te kondigen, wat ons in staat zal stellen om de sterke (technologische) veranderingen in de sector te trotseren maar ook om onze adviesdiensten verder uit te bouwen, zowel intern maar ook naar de groep toe”, aldus Bart Haentjens. “eel belangrijk hierbij is dat onze identiteit en eigenheid behouden blijven.”