Voor de uitrol van het nieuw concept gaat Bourbon-Sleeckx de samenwerking aan met twee experten in outdoor cooking. Tom Jansen is demochef voor Big Green Egg, Ofyr en Braaimaster en heeft reeds twee decennia ervaring in outdoor cooking op zijn naam staan. Wim Kool staat al meer dan 20 jaar in de horeca en is kok en demonstratiechef van verschillende merken.
De nieuwe winkel van Bourbon-Sleeckx in Brasschaat biedt een breed gamma aan A-merk barbecues en buitenkeukens. Daarnaast staan de medewerkers steeds paraat om advies te geven bij de keuze van het juiste toestel met passende accessoires.
Buiten worden workshops en demonstraties georganiseerd op basis van interactieve lessen met bijhorende ingrediënten. Tijdens zo’n BBQ-Workshop is koken met vuur de rode draad. Grillen, low-and-slow en roken zijn enkele technieken die worden aangeleerd tijdens Outdoor Cooking, telkens met barbecues van hoge kwaliteit.
De workshops en demonstraties worden pas uitgevoerd zodra de coronamaatregelen het toelaten.