elision SAP2020

Limburgs IT-huis op podium met de grote jongens

Een 'over-achiever': zo hebben we ze graag! Het Hasseltse IT-huis Elision, gespecialiseerd in oplossingen voor e-commerce en customer experience, werd zopas door SAP tussen de allergrootsten gerangschikt voor de prachtprestaties die in 2020 werden geleverd. "We zijn er enorm fier op", zegt Ian Stuyver, Managing Partner van Elision. "Zo'n onderscheiding heeft bovendien een positieve impact op de rekrutering van nieuwe mensen. We hebben dit jaar al 10 nieuwkomers verwelkomd, en mikken de komende maanden op nog eens 10 collega's extra."

Te midden van grote bedrijven, zoals de Big 5 van de audit, prijkt Elision als SAP Cloud Overperformance Partner 2020. “Het gaat concreet om een beloning voor partners die hun targets in de resell van SAP-licenties ver overstijgen”, aldus nog Ian Stuyver. “In een economisch moeilijk jaar als 2020 zijn we erin geslaagd om onze ambitieuze doelstelling van 2019 nog eens te verdubbelen. Zo kwamen we -als bescheiden Limburgse KMO- uit op bijna 10% van alle SAP Cloud-licenties in de Belux. Een prestatie waar we zeker fier op mogen zijn.”

Het gaat dan ook hard bij Elision. “Recent hebben opnieuw een aantal grote klanten voor een partnership met ons gekozen, zoals Atlas Copco. Deze projecten stuwen de business enorm en bieden doorgroeimogelijkheden aan onze bestaande medewekers. De grote moeilijkheid is om de geknipte mensen te vinden. In dat verband nemen we heel wat initiatieven om interessante profielen te laten kennismaken met ons bedrijf.”

Eén daarvan is de nauwe samenwerking die Elision heeft met Hogeschool PXL. “We investeren enorm veel tijd en energie in de begeleiding van de studenten”, legt Ian Stuyver uit. “Het gaat per jaar toch al snel om 50 enthousiaste junior-collega’s, die heel concreet worden meegenomen in de uitwerking van onze business-modellen. Op die manier maken ze deel uit van onze Elision-community en krijgen we een goed zicht op het potentieel om in een latere fase vast in dienst te nemen. Daarmee zijn we verzekerd van goed opgeleide nieuwkomers die de verdere groei van Elision kunnen ondersteunen.”