atmoz ritz

Leg De Flip of Montini op het bord!

Volgend voorjaar komt er een nieuw spel van Monopoly uit waarbij de straten vervangen worden door discotheken. De helft van de 22 plaatsjes wordt gereserveerd voor spraakmakende feesthuizen die inmiddels gesloten zijn. Het grote publiek kan stemmen om disco's als Monty (Alken), De Ark (Hechtel) of Dockside (Hasselt) op het spelbord te krijgen.

Monopoly Discotheken is een bordspel dat het heden en verleden van de Belgische discotheekwereld tot leven wil brengen. Elf kleppers, zoals Versuz in Hasselt, zijn al verzekerd van hun plaatsje. Maar ook 11 legendarische danstempels die inmiddels gesloten zijn komen in aanmerking voor een vakje op het bord. Uit een lijst van 30 namen kan het publiek een voorkeur bekendmaken. Wie voor zondag 21 februari het meeste stemmen heeft verzameld, maakt deel uit van het resterende elftal.

Heel wat Limburgse disco’s staan op de lijst van de genomineerden: Montini in Sint-Truiden, De Ark en Flip in Hechtel, Monty in Alken, de Ritz, Atmoz, Dockside en zelfs Café Café in Hasselt. Ze nemen het op tegen gekende namen als Reflex in Westerlo, Manhattan in Leuven, Illusion in Lier, Noxx in Antwerpen, Cherry Moon in Lokeren of Boccaccio in Destelbergen.

Wie was jouw favoriet? Wie mag er volgens jou niet op het bord ontbreken? Breng dan je stem uit via deze link.