Schermafbeelding 2021-02-13 om 17.39.08

Driesterrenrestaurant Zilte terug naar roots

La Buena Vida brengt Viki Geunes weer naar Mol

De Molse wijnhandel La Buena Vida slaat de handen in elkaar met driesterrenrestaurant Zilte uit Antwerpen. Op 27 februari organiseert het een take-away in haar bedrijf in Mol. Sterrenchef Viki Geunes zal persoonlijk aanwezig zijn bij de afhaalmomenten.

 

“We hebben altijd een heel goed contact gehad met Viki en zijn vrouw Viviane, van toen ze hun restaurant startten op het Rondplein in Mol, en toen ze later verhuisden naar de nieuwbouw in de Martelarenstraat”, vertelt Johan Sterckx, medezaakvoerder van La Buena Vida.

Zelf gebeld

“Nog voor het team zijn derde Michelinster kreeg, hadden we al eens gebrainstormd: ‘Waarom doen we geen take-away voor klanten uit de beginjaren?’ Viki en ik waren ervan overtuigd dat het een schone samenwerking zou zijn. Toen Zilte zijn derde ster kreeg, vreesden we dat de plannen niet meer zouden doorgaan.”

“Maar Viviane belde ons zelf op om een datum te prikken, want ze wilden dit écht nog doen.” Viki Geunes heeft een mooi menu samengesteld, dat – ondanks de take-away – op geen enkele manier compromissen stelt: het niveau van Zilte is ook nu de norm.” Dat dit kan, bewees het team van Zilte al tijdens de feestdagen. Toen draaide het ook op volle toeren met take-away.

Tips van Viki

La Buena Vida voorziet twee pakketten met aangepaste wijnen die bijbesteld kunnen worden. Zo garandeert dit partnerschap een sterrenmaaltijd bij je thuis. Viki zal op 27 februari aanwezig zijn om tips te geven over het opwarmen. “We zijn zeker blij met de samenwerking. Zo kunnen mensen van hier opnieuw genieten van de keuken van Zilte. En Viki en Viviane willen op deze manier de klanten uit de beginjaren, die hen zo gesteund hebben, terugzien en Zilte opnieuw tot in Mol brengen.”

Meer informatie vind je op de website van La Buena Vida.