Begin februari opende de vernieuwde slagerij in de Kapellestraat in Aartselaar haar deuren. De overname door Xander en Emily was meteen een succes. “Alles is vlot verlopen, we krijgen ook veel positieve reacties. We worden goed gesteund en begeleid. De vorige eigenaar werkt nu nog een maand lang een paar uur per dag mee om ons alles aan te leren”, vertelt Emily Van Mierlo.
Xander heeft zo’n dertien jaar ervaring in de slagerij. Voor hem is het een droom die uitkomt. Emily werkte daarentegen voordien in de administratie en kreeg plots veel nieuwe informatie te verwerken. Desondanks ziet ze alles goedkomen. “Met veel enthousiasme en motivatie, want we hebben er ongelooflijk veel zin in.”
Voor de vaste klanten gaan er geen grote veranderingen doorgevoerd worden. Het assortiment blijft hetzelfde met enkele toevoegingen, zoals een groter aanbod aan producten voor op de BBQ in de zomermaanden. “Het plan is om een BBQ service aan te bieden, als de maatregelen dat toelaten natuurlijk”, zegt Xander Verhoeven. Daarnaast focust de vernieuwde slagerij zich vooral op het ambacht van producten. “We onderscheiden ons door steeds meer gerechten zelf te bereiden. Dat geeft toch een groot verschil in smaak.”
In maart zal de officiële naamverandering naar Keurslager Verhoeven plaatsvinden. “We geven dan een openingsweekend met een aantal acties, maar dat zal nog verder gecommuniceerd worden.”