Valentijnsactie small Geert Milis en schepen Greet Geypen

Middenstandsorganisatie schenkt hotelovernachtingen weg voor Valentijn

MECHELEN – De handelaarsvereniging Mechelen MeeMaken zet met het oog op Valentijn een wedstrijd op touw. Wie deze week in de Dijlestad komt winkelen, maakt kans op een hotelovernachting met alles erop en eraan.

“De week voorafgaand aan Valentijn staat in het teken van de liefde. Onze handelaars delen volgende week, Valentijnskaarten aan de klanten uit en wij hebben er een wedstrijd aan gekoppeld. Wie deelneemt maakt kans op een van de vijf culinaire weekendjes in het Van der Valk hotel in Mechelen op 6 en 7 maart tijdens ‘Mechelen Culinair’. Daarnaast krijgen de winnaars ook nog een Mechelenbon ter waarde van 50 euro, die ze dan naar eigen voorkeur kunnen gebruiken bij de lokale handelaars”, aldus Geert Milis, voorzitter van Mechelen MeeMaken.

Deelnemers kunnen een luxueuze overnachting in het Van der Valk Hotel voor 2 personen winnen met een gastronomisch 5 gangen diner door chef-kok Ken Verschueren van restaurant Tinèlle en een heerlijk ontbijt of een Mechelenbon van €50 om op zaterdag lokaal te shoppen bij de Mechelse handel.

De actie verloopt via de facebook en instagrampagina van @Mechelenmeemaken. Daar lees je ook alle info over de wedstrijd.

Vanaf 1 maart krijgt ook de website www.shoppeninmechelen.be een nieuw kleedje.