Hotel-restaurant Mardaga, gelegen aan het station van As, is al meer dan 112 jaar een gevestigde waarde in Limburg en ver daarbuiten. Het viersterrenhotel telt 18 kamers, 2 vergaderzalen en een uitstekend klasse-restaurant.
Giuliano Bruno, Jos Houmont en Luc Didden willen het succesverhaal verderzetten, en zwaaien met de loftrompet de vorige uitbaters Ludo, Christine en Maxim Geurden uit. Sinds 2006 runden zij Mardaga met hart en ziel. Nu kiezen ze voor andere bezigheden. Zo is Ludo momenteel nationaal voorzitter van Horeca Vlaanderen en lid van de raad van bestuur van Toerisme Limburg. Hij zal bestuurder worden in verschillende horecaondernemingen (waaronder Different Hotels van zijn broer Peter). Maxim ziet zijn toekomst in het uitbouwen van de wijnhandel Grapes House Of Wines.
De volledige personeelsbezetting blijft op post, en komt zelfs versterking in de keuken. Vanaf 1 maart gaat het hotel opnieuw open, en wordt er op de kamers ontbijt en diner geserveerd. Dit uiteraard in afwachting van de volledige heropening van de horeca, als ook het restaurant 7 op 7 voor alle gasten open zal zijn.