Timothy en Tom Podcast

TIM/TOM Podcast viert eerste verjaardag met een TIMTOMBOLA

GENT – Wie jarig is trakteert en dus wordt TIMTOMBOLA gelanceerd op 10 januari 2020. Na 52 uitzendingen van TIM/TOM Podcast worden 52 cadeaus verloot gedurende 52 uren. Deelnemers krijgen de kans hun persoonlijke groeitraject aan te vangen met een inspirerend boek of een coaching traject. De 52 podcastgasten van het afgelopen jaar deelden het enthousiasme van de initiatiefnemers en toonden zich bijzonder vrijgevig. De prijzenpot -die maar liefst €10.000 bedraagt- bevat boeken zoals ‘God rijdt met een Porsche’ (Dr Tom Herregodts) of ‘Asem’ (Leen Dendievel) maar ook coaching sessies met o.a. Veerle Dobbelaere, een intervisie met Joris Hessels en een reeks masterclasses over persoonlijke groei. Hun eigen groei GPS-traject van 6 maanden -dat binnenkort boven de doopvont wordt gehouden- vervolledigt de prijzenpot.

Op 10 januari wordt TIM/TOM Podcast precies 1 jaar en dat vieren ze in stijl. De lancering van de ‘succesvol uitstellen’ challenge maakte duidelijk dat velen klaar zijn het sombere coronajaar vol goede moed in te ruilen voor een jaar van persoonlijke groei. Dat bezielde initiatiefnemers Timothy van Bambost en Tom Bracke een extra verjaardagscadeau te lanceren.

Timothy licht toe: “We leven in een tijd waarin veel mensen aan zichzelf twijfelen en zich onzeker voelen. Maar ook in een tijd dat heel wat mensen zich bewuster worden van de mogelijkheden die het leven biedt. Mensen die aan zichzelf willen werken om hun juiste levenspad te kiezen. Persoonlijke ontwikkeling is nog geen schoolvak, maar er valt zo veel te leren. Wij geloven dat we een meerwaarde kunnen betekenen voor al deze mensen. Dit doen we door onze eigen ervaringen, lessen, tips uit persoonlijke ontwikkelingsboeken, seminars en vooral de waardevolle praktijkervaring van onze gasten te delen via de wekelijkse TIM/TOM Podcast.”

Prijzenpot van 10.000 euro

Tom vervolledigt: “Als eindejaarcadeau lanceerden we de “succesvol uitstellen”-challenge. Want studies tonen aan dat 80% van de’ new years’ resolutions’ de eerste week van februari stranden terwijl we gemiddeld 66 dagen nodig hebben om een nieuwe gewoonte vast te ankeren. De massale reactie van de mensen inspireerde ons om onze verjaardag aan te grijpen er een waardig vervolg aan te breien. Onze podcastgasten toonden zich bereid een duit in het zakje te doen en zo kunnen we tombola lanceren met een prijzenpot van maar liefst €10.000.”

 

52 uur lang 52 prijzen te winnen

Symbolisch gaat de tombola van start op zondag 10 januari en de 52 podcast gasten zorgden ervoor dat 52 uur lang 52 prijzen kunnen worden verloot. Gastheren Timothy en Tom voegen er twee ‘troostprijzen’ aan toe: een groei GPS-traject van 6 maanden en een onvergetelijk gesprek met Timothy en Tom voor hun TIM/TOM Podcast.

Een bezoekje aan www.timtompodcast.com/1jaar kan je misschien wel dat extra zetje geven om meer dan de gebruikelijke 6% van je goede voornemens effectief te bereiken!