Still oproepvideo

Vocal coachinginstituut ‘Mind the Voice’ start met Popland

PUURS-SINT-AMANDS - Mind The Voice zal de komende maanden muzikaal talent matchen in Popland. Dat is een gloednieuw online TV-programma waarin talentvolle zangers, songwriters en rappers gematcht worden met andere getalenteerde muziekproducers, dj's en bands door experten uit de Belgische muziekindustrie.

Dat doen ze niet in de vorm van een wedstrijd maar met echte, pure coaching en begeleiding door experten gedurende drie maanden. De jonge talenten zullen hun vorderingen laten horen op een wekelijkse online liveshow.
Uiteindelijk werken ze toen de ‘pitch’, dé afsluitende live en online showcase voor de hele muzieksector, gaande van platenfirma’s, managers tot pluggers. Kortom, het volledige Popland. De ‘pitch’ vindt plaats op vrijdag 25 juni 2021 in CC Binder te Puurs. Het hele avontuur begint op zaterdag 24 april 2021 en kan je op de voet volgen via  www.youtube.com/Mindthevoice1  en  www.facebook.com/mindthevoicevocalcoaching

Mind The Voice is een toonaangevend vocal coachinginstituut voor vocal performers uit België. Mind The Voice wil met dit initiatief een nieuw platform geven aan muzikaal talent en hen coachen en begeleiden op hun muzikaal parcours.

De experten zijn vocal coach Tiffany Veys (Mind The Voice). Tiffany werkt als vocal coach onder andere met The Color Grey, Wiliam Boeva, Camille Dhondt, Mathieu Terryn (Bazart), Marcella (Black Mirrors), Jelle van Dael, Coely, Slongs Dievanongs, Mathias Vergels en vele anderen.

De tweede expert is producer Wouter Vander Veken (Wunderbar, Sony).  Wouter is vooral bekend als de producer van #Likeme en “The Masked Singer”, maar startte zijn carrière als producer van BANDITS.

Ook manager Simon Lamont (Gentlemanagement) is expert.  Hij is Artist Manager bij Gentlemanagement, het artist management van onder andere Stijn Meuris, Lady Linn, Milo Meskens, Triggerfinger, STAKE, Selah Sue, Gabriel Rios, Millionaire, Novastar, Compact Disk Dummies & Whispering Sons.

Graphic designer Ashkan Harati (HARATI) hoort ook bij de experten. Hij werd geboren in Iran en groeide op in de Kempen. Hij heeft 20 jaar ervaring als grafisch ontwerper en deed het artwork voor onder andere Oscar & The Wolf, Bazart, Charlotte de Witte, Niels Destadsbader, Stan Van Samang, Will Tura, Buurman, Zornik, The Scabs en vele anderen.

Tenslotte is er Kim Muylaert (NRJ) die een neus heeft voor radio hitpotential. Ze is presentatrice op NRJ. Kim startte haar radiocarrière als stagiaire bij Radio 1 en begon nadien bij Studio Brussel waar ze onder meer ‘De Middag Draait Door’ presenteerde. In 2018 verliet ze STUBRU om mee de nieuwe radiozender NRJ op te richten.