New Project (2)

JCI Oudenaarde geeft licht

OUDENAARDE - JCI Oudenaarde wil de lokale handelaars en ondernemers in Oudenaarde een hart onder de riem steken tijdens deze bizarre tijden. Ze lanceren hiervoor een actie waarbij iedereen een foto van zijn mooiste, meest originele kerstversiering kan doorsturen. De foto die de meeste 'likes' krijgt, wint een Oudenaardebon ter waarde van 250 euro. Ook lokale handelaars kunnen deelnemen aan de actie door hun kerstvitrine of kerstversiering door te sturen.

“Een wereld zonder onze lokale ondernemers, hoe zou ons straatbeeld er dan uitzien? Wij willen daarom het lokale ondernemerschap steunen, stimuleren en een boost geven”, zegt Bart Neckebroek van JCI Oudenaarde. “Met onze actie kan iedereen, ondernemer of niet, een foto van zijn mooiste of origineelste kerstversiering doorsturen. De foto die op 6 januari de meeste ‘likes’ heeft, wint een Oudenaardebon ter waarde van €250! Deze originele cadeaubon kan je inruilen in alle deelnemende zaken. De winnaar zal door ons persoonlijk gecontacteerd worden na 6 januari.”

JCI hoopt ook de lokale handelaars zelf aan te spreken om hun kerstvitrine of kerstversiering in de winkel door te sturen. “Op die manier kunnen ze extra visibiliteit creëren via onze eventpagina”, klinkt het.

Wie wil deelnemen aan de actie kan zijn of haar foto sturen naar jcioudenaarde@gmail.com. Geef ook jouw favoriete foto zeker een ‘like’ op de eventpagina!