2021 Groene Kring

Antwerpse jonge boeren wensen ons ‘smakelijk en gezond 2021!’

De jonge land- en tuinbouwers van Groene Kring Antwerpen bliezen verzamelen op vijf velden in de provincie Antwerpen om hun nieuwjaarswens te delen met iedereen te delen. Met meer dan 300 tractoren vormen ze hun wens voor 2021: “Smakelijk en gezond 2021!”. Op elke locatie werd één woord uitgebeeld door de tractoren.

Na een jaar waarin gezondheid bovenaan ieders prioriteitenlijstje stond, wensen de jonge landbouwers van Groene Kring Antwerpen iedereen een gezond, maar ook smakelijk nieuw jaar. De Antwerpse jonge boeren beloven alvast om ook in 2021 met evenveel trots en toewijding het voedsel van de Vlaming zullen produceren.

Jef De Schutter, voorzitter Groene Kring Antwerpen: “Wij als jonge landbouwers zijn dag in, dag uit bezig met het zorgen voor lekker eten. Het samen met familie en vrienden hiervan kunnen genieten is iets wat iedereen het afgelopen jaar enorm gemist heeft. Wij zullen ook in 2021 zorgen dat er smakelijk en gezond voedsel is voor iedereen, en we hopen dan ook van harte dat iedereen hier opnieuw samen van mag genieten in het nieuwe jaar.”

Groene Kring Antwerpen kwam samen in Brecht, Retie, Keerbergen, Lille en Puurs-Sint-Amands.