Vandewiele buitenzicht

Vandewiele steunt ‘lokaal kopen’ met geschenkcheques voor alle medewerkers

MARKE - Koop lokaal. Het is in deze tijden een veel gehoorde en door de overheid ook terecht gepromote boodschap. Ook het bedrijfsleven zet er zijn schouders onder. De firma Vandewiele, bekend van zijn state-of-the art machines, schenkt rond deze tijd 25.000 euro aan geschenkcheques weg aan zijn medewerkers.  De insteek is dubbel: een bedankje aan de werknemers en steun verlenen aan het besteden bij de lokale middenstand.   

Ook Vandewiele gaat ‘lokaal’ en schenkt 25.000 euro aan zijn medewerkers om te besteden bij handelaars uit de nabije omgeving. Dat liet CEO en eigenaar Charles Beauduin weten aan zijn personeel aan de vooravond van de eindejaarsfeesten.

“Lokaal ondernemerschap, het is de spil van de economie”, zo heet het bij Vandewiele. “In deze tijden is het belangrijk dat wij elkaar steunen en blijven innoveren. Door lokaal te kopen, steun je niet alleen de lokale ondernemer maar ook onze eigen economie. Lokaal kopen stimuleert de leefbaarheid en dynamiek in onze buurt. Maar bovenal willen we op deze wijze onze medewerkers bedanken voor hun blijvende inzet van het afgelopen jaar. Zo zorgen we voor elkaar. Omdat solidariteit werkt.”