129411622_3485380488219174_9103516259952180179_o

BMW-dealers maken zieke kindjes blij met autoracertjes

HERENT/BOORTMEERBEEK/DIEST/TIENEN - BMW BeLux organiseerde een nationale campagne die extra aandacht besteedt aan de zorg, meer bijzonder de kinderzorg. BMW-concessiehouder Ottevaere uit Boortmeerbeek ging langs in het Imeldaziekenhuis in Bonheiden en overhandigde er drie  autoracertjes. Ook de collega's van Juma, uit Herent en Mechelen, trokken voor dezelfde reden naar een ziekenhuis in de regio, meer bepaald UZ Gasthuisberg in Leuven. Ook de ziekenhuizen van Diest en Tienen kregen een BMW-delegatie over de vloer. 

BMW BeLux spoorde haar 72 concessies aan om BMW babyracers te schenken aan een lokaal zorginitiatief. In totaal werden 300 autoracertjes overhandigd. Juma, met vestigingen in Mechelen en Herent, ging langs in UZ Gasthuisberg. De kinderafdeling is drie BMW’tjes rijker.

Concessiehouder Ottevaere uit Boortmeerbeek bracht een bezoek aan het Imeldaziekenhuis in Bonheiden voor de levering van drie BMW’s. Matthias Ottevaere mocht de wagentjes overhandigen. “Het was van ganser harte dat het Ottevaere-team de kinderafdeling van het Imeldaziekenhuis in Bonheiden verraste met verschillende babyracers en een fiets om de Sint een handje toe te steken”, luidt het.  “Oh zo fijn om meteen lachende kindergezichtjes te toveren. En met lachende gezichtjes bedoel ik niet alleen de kinderen. Ook het zorgend personeel en de ouders ontvingen ons hartelijk. Op deze manier willen we ook hen een hart onder de riem steken. Snel beterschap aan alle kindjes.”

Het Heilig Hartziekenhuis in Tienen en het Algemeen Ziekenhuis van Diest kregen een BMW-delegatie van Group Van Osch over de vloer. Ook daar werden autoracers en kleurboeken overhandigd in de pediatrische afdeling.